Man som röjer gräs hittar mänskligt skelett i Kathu

Kathu-

En man som rensade gräs hittade ett mänskligt skelett i Kathu igår (6 julith).

Kathu-polisen underrättades om händelsen klockan 3. De anlände till en durian-plantage nära ett berg och hittade Pradit Srihawong som berättade för polisen att han började röja gräs i plantagen klockan 55:9 innan han hittade något som liknade ett mänskligt skelett.

Polis kom till platsen för att hitta skelettet på en luftbädd av plast som var täckt med en filt. Skelettet fördes till sjukhuset Vachira för identifiering.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.