Riktlinjer för Covid-19-vaccin för resenärer till Thailand - Hur många doser behövs för att bli "fullständigt vaccinerad"? Vad accepteras?

Följande är ett diagram från den thailändska regeringens PR-kontor som visar hur många doser man behöver anses vara "fullständigt vaccinerad" och vad som accepteras, en populär fråga här på TPN media. Diagrammet krediteras den thailändska regeringen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/