Huvudvägen nära Mai Khao Beach i Phuket stängdes tillfälligt på grund av högvatten i går, återgick nu till det normala

Phuket -

En huvudväg längs en strand i Mai Khao i Phuket stängdes tillfälligt av på grund av högvatten igår (4 julith). Idag (5 juli) är vägen tillbaka till normal trafik.

Våra tidigare berättelser:

Starka vågor sköljde upp havsvatten på en strandväg norr om Phuket och orsakade trafikförseningar i går eftermiddag (3 juli).

I går kväll, den 3 juli, inspekterade Phukets guvernör Thep Kasattri Road (nr 402) norrut nära Sai Kaew Beach i Mai Khao.

Havsvattnet hade stigit igen vid lunchtid i går. Tha Chatchai-polisen (4 julith) rapporterade att de tillfälligt stängde strandvägen norrut före den välkända Sarasin-bron på väg från Phuket till Phang Nga.

Bilister var tvungna att använda Thep Kasattri Road South bunden körfält istället. Tha Chatchai-polisen rapporterade dock idag (5 juli) att vägen är tillbaka till normal trafik.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.