Röda flaggor hissade på nästan alla stränder i Phuket – VIDEO

Phuket -

  Röda flaggor har hissat på nästan alla stränder i Phuket för att varna strandbesökare och simmare för stark vind och vågor.

Detta följde på ett tillkännagivande från den thailändska meteorologiska avdelningen, som rapporterade att starka vindar och vågor förutspås i Andamansjön på grund av en kraftig sydvästmonsun fram till den 6 juli 2022. En video av förhållandena finns under tillkännagivandet!

På Kalim Beach i Patong

Referensartiklar:

Starka vågor sköljde upp havsvatten på en strandväg norr om Phuket och orsakade trafikförseningar i går eftermiddag (3 juli).

Phukets guvernör inspekterade Thep Kasattri Road (nr 402) norrut nära Sai Kaew Beach i Mai Khao

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.