Grattis på födelsedagen Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana från TPN Media

Nationella -

Idag fyller Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana 65 år, den yngsta dottern till Deras Majestät Kung Bhumibol Adulyadej, kung Rama IX, och drottning Sirikit, Thailands drottningmodern.

Hennes kungliga höghet prinsessan föddes den 4 juli 1957 i Amporn Sathan Throne Hall of Dusit Palace. Hon tog examen från Kasetsart University med en kandidatexamen i kemi.

Eftersom hon fick en doktor i filosofi (toxikologi) i Japan och postdoktor i Tyskland, har hon blivit nationellt erkänd som en vetenskapsman och en välvillig grundare av "Chulabhorn Foundation" som syftar till att tillämpa vetenskap och teknik för att förbättra livet för thailändare människor.

Pattaya News/TPN News önskar Hennes kungliga höghet grattis på födelsedagen!

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/