Phuket-man i Spiderman-dräkt ger glädje vid försäljning av glass

Phuket -

En man från Phuket som bär en Spiderman-dräkt och säljer glass runt om i staden har skapat glädje för både turister och lokala invånare!

Phuket Express träffade Mr. Witoon, 35. Han har sålt glass i en Spiderman-dräkt på Soi Hon Sai Thong, Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Witoon berättade för Phuket Express, "Jag brukade vara sångare på restauranger och nöjesställen. Efter Covid-19-krisen var jag arbetslös. Jag bestämde mig för att göra något annat för att tjäna pengar. Jag valde att sälja glass de senaste två åren men med en twist. Jag bär Super Hero-dräkter varje dag och byter dem ofta. Ibland bär jag "hulken" och "blixten". Detta är ett annat sätt att marknadsföra eftersom många barn som älskar glass också älskar Super Heroes. Ibland stannar jag min glassmotorcykel framför skolor i Wichit.”

Reportrar frågade Witoon hur het han var i dessa superhjältekostymer och han sa till The Phuket Express, "Självklart är det helt HETT!!! Men jag bär kostymer nästan varje dag. Jag vande mig vid det. Jag måste göra detta eftersom det är många som säljer glass också. Jag måste vara annorlunda.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.