19-årig australisk man faller till sin död från ett hotell i Patong

Patong –

En 19-årig australiensisk man föll till sin död från ett hotell i Patong och landade på taket till en lokal invånares hem igår (29 juni)th).

Patongpolisen underrättades om händelsen klockan 5 på ett hotell på Ratcha Uthit 55 Years Road i Patong.

Polis och räddningspersonal kom till platsen för att hitta det sexvåningshotell med pool på taket. Kroppen av en 19-årig australiensisk man hittades på taket till ett lokalt hus bredvid hotellet. (Phuket Express undanhåller hans namn i avvaktan på ambassad och familjemeddelande.) Hans kropp fördes till Patong Hospital för undersökning, men det fanns initialt inga tecken på kamp eller fysisk skada före fallet enligt Patong Police.

Patongpolisen rapporterar att den australiensiske mannen checkade in på hotellet den 28 junith med två andra vänner. Kameraövervakningen på taket av hotellet visar att mannen gick på en upphöjd vägg ovanför poolen med utsikt över gatan och balanserade. Han verkade sedan hoppa till en metallskena för att fortsätta balansera men tappade balansen och föll. Det är okänt varför han utförde denna farliga handling.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta dödsorsaken och avgöra om fallet var oavsiktligt eller inte.

Hotellets namn undanhölls i väntan på en fullständig utredning av Patong-polisen.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.