Sex efterlysta misstänkta greps i Phuket för att ha öppnat bankkonton för konstister

Wichit, Phuket –

  Sex eftersökta misstänkta har gripits i Phuket för att ha öppnat bankkonton för onlinebedragare och bedragare.

Wichitpolisen rapporterar att de har gripit sex efterlysta misstänkta under den senaste veckan. De gav korta uppdateringar nedan, men inte fullständiga namn och åldrar.

  1. Praithong har arresterats i Angthong, centrala Thailand.
  2. Herr Nattachai har arresterats i Angthong.
  3. Mr Jirapat har arresterats i Angthong.
  4. Petcharat har arresterats i Borwin, Chonburi.
  5. Ms Patcharida och Mr Chatchaphon har arresterats i Wichit, Phuket.

De fördes till Wichit Police Station för att åtalas för bedrägeri och brott mot Computer Crime Act.

Phuket Express noterar dock att Wichit-polisen inte gav fullständiga detaljer om de påstådda bedrägerierna och bedrägerierna, med hänvisning till en pågående utredning, och endast uppgav att de sex misstänkta var en del av en organiserad "ring" av individer som lurade andra online baserat i Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.