Phuket planerar att bygga en skywalk i Rawai och en glasterrass vid Surin Beach

FOTO: Phuket Info Center

Phuket -

Phuket planerar att bygga en skywalk i Rawai och en glasterrass vid Surin Beach i Thalang.

Presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO), Rewat Areerob sa till The Phuket Express, "Vi vill locka fler turister till Phuket med nya platser andra än de berömda platserna som några av dem redan har besökt."

"I slutet av detta år eller i början av nästa år planerar vi att bygga fler landmärken som magneter för att locka fler turister, vilket är en skypromenad vid Khao Dang (Red Hill) i Rawai nära Phrom Thep Cape, Mueang Phuket-distriktet och en glasterrass vid Surin Beach i Cherng Talay-distriktet. Dessa platser kommer att vara gratis inträde för alla”, tillade Mr. Rewat.

FOTO: Phuket Info Center

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.