Phukets guvernör ber allmänheten att vara en bra värd som kandidat för Expo 2028

Phuket -

  Phukets guvernör har bett människor i Phuket att vara en bra värd eftersom Phuket övervägs som en kandidat för Expo 2028.

Vår tidigare historia:

Phukets guvernör, när han besöker Paris, Frankrike, kommer att föreslå idéer för Phuket som kandidat för att vara värd för Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Phukets guvernör Narong Woonciew berättade för pressen i går (27 junith), "Presentationen i Paris denna månad för att övervägas som en kandidat till mässan gick bra. Nästa månad kommer BIE-kommittén (Bureau of International Des Expositions) till Phuket för att se om Phuket är redo att stå värd för evenemanget. Phuket människor kommer att välkomna dem och bör vara en bra värd för BIE som kommer att turnera över ön.

"Vi kommer att göra vårt bästa för att visa dem att vi är redo att vara värd för Expo 2028. Men resultatet av omröstningen om vilket land som kommer att vara värd kommer att tillkännages i mars nästa år, 2023." Guvernör Narong avslutade.

För mer om BIE och vad Expo faktiskt är, klicka här.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.