Grupp delfiner som upptäckts utanför Chalong, Phuket – VIDEO

Phuket -

  En grupp delfiner sågs utanför Chalong i Mueang Phuket-distriktet under den gångna helgen.

Cirka fem delfiner sågs av turister på en turbåt när de reste från Chalong Pier söder om Phuket till Maithon Island och Coral Island. Gruppen av delfiner hittades nära Maithon Island utanför Wichit sub-distrikt. Delfinerna lekte framför och runt båten.

Mr. Nikorn Prapayosapat, resebåtsoperatören, berättade för The Phuket Express, "Turister på båten hade mycket tur att delfinerna har visat sig mycket nära båten. Det har gått två månader sedan delfiner senast sågs i det här området.”

"Maithon Island brukade vara väl känd som 'Dolphins Island eftersom delfiner vanligtvis sågs Efter att Covid-19 har lättat, ses fler delfiner. Det kan bero på att miljön har återställts efter en lång tid utan turister och turbåtar.” Nikorn förklarade.

Njut av en video av delfinerna nedan!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.