Patong Beach Road stängs tillfälligt för trafik för 'Pride'-evenemanget idag

Patong, Phuket –

Patong Beach Road kommer att vara stängd för trafik från middag till 8:00 idag (25 junith) för evenemanget "Surf X Beat Series" som kommer att hållas under temat "Pride Month".

Läs mer om evenemanget i HÄR.

Patong Beach Road, som en del av den kallas "Rainbow Road" (regnbågar bokstavligen målade på vägen) kommer att vara stängd för trafik från middag till 8:00 för evenemanget som kommer att hållas från 4:00 till 8:00: XNUMX. Undvik att använda vägen. Patongs kommun ber om ursäkt för besväret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.