Elkabelbrand i Patong larmar invånarna

Patong, Phuket –

Elkablar fattade eld i Patong i går (24 junith) och oroade lokala invånare.

Brandmän från Department of Disaster Prevention and Mitigation i Patongs kommun underrättades om branden på Pisit Koranee Road kl. 6 nära vattenfallet Wang Keeon.

De anlände till platsen med en brandbil för att konstatera att elden redan brann. Det tog cirka 5 minuter att släcka och kontrollera branden. Elkablar skadades men inga personskador rapporterades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.