Föraren överlever efter att hans motorcykel fattat eld när han körde nerför Patong Hill

Patong –

En förare har överlevt efter att hans motorcykel fattat eld när han körde nerför Patong Hill.

Patongpolisen underrättades om händelsen i går kväll (24 junith) nära Suwan Khiri Wong-templet på Phra Baramee Road i Patong.

Polis och brandmän från Department of Disaster Prevention and Mitigation från Patongs kommun med en brandbil anlände till platsen för att konstatera att motorcykeln var kraftigt övertänd. Det tog cirka 5 minuter att släcka och kontrollera branden. Motorcykeln totalförstördes.

Föraren, Mr. Niphon Mengeaid, 54, en matförsäljare i Patong som inte skadades, berättade för The Phuket Express, "Jag körde nerför Patong-backen när andra motorcykelförare bakom mig ropade att min motorcykel fattade eld bakifrån. Jag stannade motorcykeln och hoppade bort från lågorna innan lokalbefolkningen tillkallade brandmän. ”

I detta skede tros det att motorcykeln fattade eld från att ett batteri som precis var fulladdat lades under motorcykelsätet. Kostnaden för skadeståndet uppskattas till cirka 30,000 XNUMX baht.

Under tiden fattade elkablar eld i Patong igår (24 junith) och oroade lokala invånare.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.