Walking Street söndagsmarknad i Gamla Phuket Town genererar minst två miljoner baht per vecka, säger områdets tjänstemän

FOTO: phuketwalkingstreet

Phuket-

Söndagsmarknaden på Phuket Walking Street, även känd som 'Laad Yai', har genererat minst två miljoner baht per vecka.

Vicepresidenten för Old Phuket Town Community, Mr. Somyos Patan, sa till Phuket Express, "Phuket Walking Street Sunday Market är en av de mest kända platserna på Thalang Road i Gamla Phuket Town som utländska turister har besökt."

"Efter att Covid -19-situationen har lindrats kommer fler turister till gågatans veckomarknad på söndagen. Det finns mer än 500 butiker och stånd på marknaden där de flesta presenterar signaturartiklar av Phuket mat och produkter med musik längs vägen.”

"Under den senaste månaden har marknaden genererat minst två miljoner baht per vecka. Vi har också fokuserat på Coivid-19-mätningar för att säkerställa hygienisk säkerhet.” Somyos lade till.

FOTO: phuketwalkingstreet

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.