Phuket föreslår att vara värd för eventet "Thailand Biennale City of Arts".

Sino-portugisisk byggnad, den gamla byggnaden i Phukets gamla stad, Phuket

Phuket -

Phuket föreslår att vara värd för en föreslagen Thailand Biennale the City of Arts-evenemang.

Ett möte hölls igår (23 junird) i Phukets stadshus och leddes av Phukets guvernör Narong Woonciew och presidenten för Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Rewat Areerob.

Phukets guvernör Narong sa vid mötet: "City of Arts är en stad som har en miljö som är lämplig för att odla olika kulturella och traditionella aktiviteter."

"Phuket är en av världens städer som har riklig kultur och stabilitet av kulturella resurser. Vi strävar efter att förbättra våra samhällen och att öka ekonomin från turism”, förklarade guvernör Narong.

"Detta kommer att kräva samarbete från lokala samhällen, nationella, internationella sektorer, myndigheter och privata sektorer för långsiktiga samhällen och ekonomiska fördelar. Vi kommer att föreslå att vara värd för Thailand Biennale, City of Arts.” Guvernör Narong noterade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.