UPPDATERING: Phuket-polisen spårar människor som setts slåss på Bangla Road i en viral video på sociala medier

Bangla, Patong –

Polisen i Phuket spårade människor som fångades på kameran när de slogs på Bangla Road. En video av slagsmålet blev senare viralt på sociala medier.

Vår tidigare historia:

Ett videoklipp av två personer som slåss på Bangla Road i Patong har blivit viralt på sociala medier förra veckan. Patongpolisen sa dock att ingen officiellt lämnade in en polisanmälan om denna incident.

Nu till vår uppdateringåt:

Överstelöjtnant Wuttiwat Leangboojinda vid Patongpolisen sa till The Phuket Express, "Vi har kallat båda parter till Patongs polisstation den här veckan. De erkände att de var personerna i det virala videoklippet som slogs med flaskor från papperskorgar på Bangla Road. De båda fick böter och bad varandra om ursäkt.”

Phuket Express noterade att polisen inte avslöjade hur mycket de fick böter. Överstelöjtnant Wuttiwat namngav inte heller de misstänkta, utan uppgav att saken var avgjord.

Samtidigt har sex taxichaufförer gripits i går (21 junist) efter att ett videoklipp av mc-taxichaufförer slåss har blivit viralt i sociala medier den här veckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.