Två operatörer av nöjesställen i Phuket Town-området greps för att ha brutit mot Covid-19-åtgärder efter klagomål från invånare

Phuket -

Två operatörer av nöjesställen greps för att ha brutit mot Phuket-order och Covid-19-mätningar efter att anonyma lokala invånare klagat över högt ljud.

Ett team av tjänstemän inspekterade nöjesställen i Phuket City i går kväll (22 juni).

Phuket City-tjänstemän rapporterade att de har arresterat Mr. Sit som presenterades som chef för en icke namngiven nöjeslokal i Phoonpon, Talad Nuea-distriktet. Han har anklagats för att ha brutit mot Phuket-order när det gäller att ha öppnats över den lagliga stängningstiden, brutit mot Covid-19-mätningar och påstås ha brutit mot lagar om nöjesställen kring att inte spela in personalens CV och personlig information innan han anställer dem.

Tjänstemän noterade att anonyma lokala invånare och oroliga medborgare har klagat över högt ljud efter den lagliga stängningstiden, för närvarande midnatt men förväntas flytta till 2:XNUMX någon gång i juli.

Poliser har också arresterat Mr. Eak, 23 som presenterades som chef för en icke namngiven bar i Phuket Town. Han har anklagats för att inte följa Phuket-order och Covid-19-mätningar som drev arenor som en risk för Covid-19.

De fördes båda till Phukets polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.