Ban Talad Nua School i Phuket Town pausar några lektioner på plats på grund av ökande fall av Covid -19

Phuket -

En skola i Phuket Town har pausat några lektioner på plats eftersom fler bekräftade fall av Covid -19 har hittats.

Ban Talad Nua (Wankroo 2502)-skolan i Talad Nua-distriktet, Mueang Phuket-distriktet har utfärdat ett tillkännagivande efter att ett möte hölls i eftermiddags (23 juni)rd).

Tillkännagivandet angav att antalet bekräftade covid -19 fall hade ökat. Totalt har 19 personer, inklusive studenter, lärare och andra anställda, smittats nyligen.

Vissa kurser på plats pausas nu tillfälligt, vilket är:

  1. Dagis från 24 junith till juni 28th2022
  2. Pratom 1 till Pratom 3 den 24 junith2022
  3. Mattayom 2 och Mattayom 4 till Mattayom 6 från 27 junith till juni 28th, 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.