UPPDATERING: Sex taxichaufförer greps som var inblandade i ett gatuslagsmål i Patong, säger att det var ett missförstånd

Patong –

Sex taxichaufförer har gripits i går (21 junist) efter att ett videoklipp av mc-taxichaufförer slåss har blivit viralt i sociala medier den här veckan.

Vår tidigare historia:

Ett videoklipp från en dashcam med 4-5 taxichaufförer i blåa jackor som slåss på Taweewong Road den 18 junith har blivit viralt i sociala medier.

Nu, vår uppdatering:

Överstelöjtnant Prasert Thongplew vid Patong-polisen berättade för Phuket Express: "Bråket var mellan Tuk Tuk-taxichaufförer och en privat motorcykelförare efter att de grälat om att ta kunder och parkeringsplatser."

"Sex personer har arresterats i går när vi har samlat in alla detaljer om operatörerna i Patong. De berättade att de missförstod händelsen och att båda parter inte vill vidta några rättsliga åtgärder mot varandra. De skakade hand och bad om ursäkt." Överstelöjtnant Prasert uppgav.

Det är oklart om några ytterligare anklagelser kommer att komma från händelsen efter att båda parter avböjt rättsliga åtgärder och bett varandra om ursäkt.

Ingen av personerna som var inblandade i bråket fick några betydande skador, tillade överstelöjtnant Prasert.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.