Underjordiskt byggprojekt i Phuket Town börjar med en budget på 59 miljoner baht

Phuket -

Ett stort underjordiskt projekt på Phuket Road kommer att startas nästa månad med en total initial budget på 59 miljoner baht.

Phukets borgmästare Saroj Angkanapilart sa till The Phuket Express, "Det underjordiska byggprojektet kommer att vara på Phuket Road från Bang Neaw-korsningen till Soi Kor Pai som är 600 meter totalt."

"Projektet kommer att startas nästa månad och planeras att vara klart i april 2023 nästa år, vilket kommer att kosta totalt 59,723,000 XNUMX XNUMX miljoner baht." avslutade borgmästaren.

Medan det underjordiska byggnadsarbetet pågår förväntas betydande trafikförseningar och bilister uppmanas att undvika området om möjligt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.