Phukets flygplats håller brandövning inomhus

Phuket -

Phukets internationella flygplats höll en brandövning vid en inomhusparkering igår (21 junist).

Brandövningen hölls igår klockan 2:00 på en inomhusparkering på flygplatsens femte våning. Brandövningen hade aviserats innan övningen startade och närliggande kunder och anställda varnade att det bara var en övning.

Den biträdande direktören för Phukets internationella flygplats, Mr. Manas Sotharat, berättade för Phuket Express, "Övningen syftar till att förbereda om någon verklig situation inträffade. Övningen hålls minst en gång om året. Många anställda från företag på flygplatsen deltog i brandövningen.”

Enligt Mr Manas gick övningen bra och inga större problem upptäcktes.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.