Försvunnen man förd tillbaka till Phuket på ett säkert sätt efter att vattenskotern tar slut på bensin, tillbringar natten ensam i havet

Phuket -

En försvunnen man har hittats och förs säkert tillbaka till Phuket efter att hans vattenskoter tog slut på bensin i Phang Nga.

I går (21 juni) kl. 10 meddelades Royal Thai Navy Officers från en båtoperatör via hotline 30 att en man, Mr. Panit Naveewong, som var på en vattenskoter lämnade en pir i Leam Nga, Koh Si Ray sedan 1465:2.

Mannen kontaktade sin chef via mobiltelefon på ett icke namngivet företag och sa att vid 6:00-tiden att hans vattenskoter tog slut på bensin nära Khai Nai Island i Phang Nga och att han behövde hjälp. Därefter tappades kontakten på grund av dåligt mottagande.

Den kungliga thailändska marinen gick ut för ett sökande med sex vattenskotrar och en båt fram till klockan 3:00 men lyckades inte hitta den försvunne mannen. De gick ut för att söka igen i morse (22 junind).

Den försvunne mannen, Panit, hittades på en vattenskoter nära det område han senast rapporterades när hans vattenskoter tog slut på bensin mitt ute i havet. Klockan 7:40. han fördes tillbaka till en pir i Koh Siray. Panit var enligt uppgift trött och uttorkad men överlag bra.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.