Phuket är en kandidat för att vara värd för Specialized Expo 2028

Phuket -

Phukets guvernör, när han besöker Paris, Frankrike, kommer att föreslå idéer för Phuket som kandidat för att vara värd för Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Phukets guvernör Narong Woonciew och andra relevanta tjänstemän besöker Paris i Frankrike för att föreslå idéer eftersom Phuket är redo att stå värd för "Specialised Expo 2028-Phuket Thailand" under konceptet "Future of Life: Living in Harmony, Sharing Prosperity". Det finns fem länder som kandidater som är Thailand (Phuket), Amerika, Argentina, Serbien och Spanien.

Phuket presenterade '1st Landspresentation" vid "General Assembly 170th till Bureau of International Des Expositions: BIE-kommittén igår i Frankrike (20 junith).

Middagsmottagningen av Phuket Night på Aquarium de Paris hölls genom att presentera signaturer för Phuket som kandidat till mässan. Mer än 170 väljare från 170 länder röstade på kandidater.

I slutet av denna månad kommer BIE-kommittéerna till Phuket för att se om Phuket kommer att vara redo att vara värd för evenemanget. Resultatet av omröstningen om vilket land som ska vara värd kommer att tillkännages i mars nästa år, 2023.

Specialized Expo 2028-Phuket Thailand kommer att hållas, om de godkänns som kandidat, under tre månader 2028 från mars till juni. Det förväntas att 4.9 miljoner människor kommer att gå med i evenemanget som kommer att generera miljontals baht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.