Videoklipp av Patong taxichaufförer slåss går viralt på sociala medier

Patong –

Ett videoklipp där taxichaufförer slåss har blivit viralt i sociala medier.

Ett videoklipp från en dashcam med 4-5 taxichaufförer i blåa jackor som slåss på Taweewong Road cirka 39 sekunder efter midnatt (18 junith) har blivit viralt i sociala medier.

Generalmajor Sermpan Sirikong sa: "Jag har blivit underrättad om händelsen. Jag har beordrat Patongpolisen att hitta dessa personer i videoklippet för förhör. Men ingen har lämnat in någon anmälan om händelsen."

Det finns få detaljer om händelsen för närvarande, men videon finns nedan. Eftersom mer information ges av Patong-tjänstemän kommer TPN-media att ge ytterligare uppdateringar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.