Phuket håller "Surf X Beat Series" under temat "Pride Month" i Patong

Patong –

Eventet "Surf X Beat Series" kommer snart att hållas i Patong under temat "Pride Month".

Gör dig redo med dina surfbrädor och var med på eventet lördagen den 25 junith från 4:00 till 8:00

LGBTQIA+ kommer tillsammans att gå med i "Phuket Surf X Beat Series 2022" under temat "Pride Month" på "Rainbow Road" nära Patong Beach.

Du kommer också att träffa "Idol Farm Skaters" från de thailändska nationella idrottarna Warun Deesombat.

Många foodtrucks och matstånd kommer att finnas på plats vid evenemanget. Brädsportinformation kommer att tillhandahållas och produkter för brädsport kommer att finnas till försäljning.

Njut av evenemanget med shower från DJ:s, South Timez Dance Academy, Bank Indian och Lazyloxy x Sam Black.

Vi ses där!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.