Phuket City Municipality målar om övergångsställen för att öka trafiksäkerheten

Phuket -

Phuket City Municipality har målat om övergångsställen i Phuket Town för att öka trafiksäkerheten för fotgängare och bilister.

Ett team av trafikingenjörer från Phuket City kommun har målat om övergångsställen vid korsningar och en skola i Phuket Town på torsdagen (16 juni). Ommålningen är för att förbättra synligheten av övergångsställen vilket kommer att öka trafiksäkerheten för fotgängare och bilister enligt Phuket City tjänstemän.

Övergångsställen som målades om är vid korsningen av Patipat Road som korsas med Krabi Road, korsningen av Thep Krasattri Road som korsas med Chumphon Road, och framför Phuket Wittayalai School på Chumphon Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.