Tjänstemän inspekterade Bangla Road för att säkerställa att nöjesställen följde reglerna

Patong –

Tjänstemän inspekterade Bangla Road i Patong torsdag kväll (16 junith) för att säkerställa att underhållningsoperatörer följde Phukets provinsbeställningar och mätningar.

Ett team av tjänstemän ledda av Kathu District Chief Siwat Rawangkun, Kathu District Public Health Chief Peerapong Cheepek och Patong Police inspekterade Bangla Road torsdag kväll.

Herr Siwat sa till Phuket Express, "Inspektionen är för att säkerställa att underhållningsoperatörer har följt provinsens order och Covid-19-mätningar. Den övergripande efterlevnaden är dock god. De flesta av dem har följt folkhälsomätningar.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.