Tjänstemän följer upp vägreparationer nära Phukets flygplats i Thalang

Thalang, Phuket –

Phukets viceguvernör följde upp byggandet av vägförbättringar nära Phukets internationella flygplats i Thalang-distriktet som ligger 11 procent efter schemat, enligt vice guvernören.

Igår (15 junith) ett team av tjänstemän ledda av Phukets viceguvernör Pichet Panapong inspekterade väg nr 4031 (Mud Dok Khao- flygplats).

Viceguvernör Pichet sa till The Phuket Express, "Byggandet startade den 10 mars i år och är planerat att vara färdigt den 5 oktober i år vilket kommer att vara totalt 210 dagars arbete."

”Nu pågår arbetet med att installera vattenavlopp. Därefter kommer vägen att byggas upp för återbeläggning. Arbetet ligger dock 11 procent efter schemat.”

"Phuket Highway Office uppmanar entreprenören att påskynda sitt arbete så att trafikanter kan använda vägen så normalt som vi för närvarande har haft många klagomål. Vissa delar av vägen är nu tillfälligt avstängda för trafik.” fortsatte Pichet.

Det var inte omedelbart klart, konstaterar The Phuket Express, hur projektet skulle påskyndas eller när.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.