UPPDATERING: Misstänkt som påstås ha ryckt ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från en motorcykelpassagerare i Phuket Town förra månaden identifierades

Phuket -

Polisen i Phuket har berättat för lokala medier att de redan har identifierat en misstänkt som åkte på en motorcykel och påstås ha ryckt ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från en motorcykelpassagerare i Phuket Town förra månaden. Berättelsen har tagits tillbaka av sociala medier igen eftersom den misstänkte fortfarande är på flykt.

Först vår tidigare historia:

På måndagen (30 maj) lämnade Wutichai Timkaew, 33, in en anmälan till Phukets polis.

Nu till vår uppdateringåt:

Den här veckan har nätanvändare på sociala medier uttryckt oro över att polisen inte har kunnat fånga några misstänkta. Phukets provinspolis utfärdade ett tillkännagivande i går (14 junith) och säger att de redan har identifierat den misstänkte. En arresteringsorder ska utfärdas inom kort.

The Phuket Express noterar dock att polisen uppgav att det var för tidigt att offentligt identifiera den misstänkte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.