60 havssköldpaddsägg hittades på stranden i Phang Nga

Phang Nga –

Totalt hittades 60 havssköldpaddsägg på en strand i Phang Nga i morse (15 junith).

Similan National Park rapporterade vid 6:30 i morse att de hittade boet av en havssköldpadda med 60 ägg begravda på en strand på Miang Island nära nationalparkens kontor.

Man tror att äggen kommer från en grön havssköldpaddsmamma.

Äggen har flyttats till ett säkert område i närheten på grund av oro för väderskador. Man tror att havssköldpaddsungarna kommer att kläckas inom 60 dagar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.