Trafikförseningar efter att tre fordon kraschade på Phuket Bypass Road

FOTO: CHAIRAT 6573

Phuket-

Trafiken försenades efter att tre fordon inklusive en taxi kraschade på Bypass Road i Mueang Phuket-distriktet före klockan tolv i dag.

Trafikpolisen i Phuket underrättades om olyckan klockan 11:30 på Bypass Road (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) i Rassada-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta tre skadade fordon som var en taxi, en isbil och en leveransbil. Men inga allvarliga skador rapporterades. Trafiken hölls tillbaka i många kilometer.

Phuket Express noterar att denna förbifartsväg är en rak huvudväg som leder till Phuket Town som nästan alla fordon kör i hög hastighet vilket normalt orsakade många trafikolyckor i detta område.

FOTO: CHAIRAT 6573

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.