Nät som ska installeras för att blockera sopor från att rinna ut i Kamalahavet

Kamala –

Kamala Tambols administrativa organisation kommer att installera nät för att blockera sopor från att rinna ut i havet.

Ett möte hölls igår (12 junith) för miljöplaner. Jutha Dumluck, chefen för Tambols administrativa organisation sa till Phuket Express, "Vi kommer att installera stora nät vid tre områden för att förhindra att skräp rinner ut i havet som finns vid Kamala – Kalim-bron, en kanal nära Tavorn Beach och en kanal nära Layi Strand. Installationen börjar snart."

"Snälla dumpa inte sopor i kanalerna, vattnet eller havet. Det är lätt att hjälpa till att ta hand om miljön genom att utgå från oss. Vi måste städa Kamala Bay.” tillade Jutha.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.