UPPDATERING: Tre utlänningar påstås vara inblandade i incident där en rysk kvinna föll till döds från en lägenhet i Phuket och förnekar fortfarande alla anklagelser

Patong, Phuket –

Tre utlänningar som påstås vara inblandade i en incident där en rysk kvinna föll till döds från en bostadsrätt i Patong förra månaden nekar fortfarande till alla anklagelser och sitter nu häktade vid Phukets provinsdomstol.

Vår tidigare historia:

Region 8:s polischef, överstelöjtnant Amphon Buarabphon sa till Phuket Express tidigare i veckan, "I detta skede står de inför anklagelser om "vårdslöshet som orsakar en annan person att dö." De är nu häktade vid Phukets provinsdomstol.”

Uppdatering nu:

Phukets provinspolischef, överstelöjtnant Sermpan Sirikong sa till The Phuket Express idag (11 juni), "De tre utlänningarna är fortfarande häktade vid Phukets provinsdomstol. De nekar fortfarande till alla anklagelser. De insisterar på att i domstolsprocessen bara tala om att de har sina rättigheter att göra det. De har vägrat att svara på några frågor från brottsbekämpande myndigheter eller pressen.”

"De har också rätt att begära borgen. Men det beror också på domstolen om de kommer att tillåta borgen eller inte och brottsbekämpande myndigheter är oroade över den potentiella flygrisk för de misstänkta, säger överstelöjtnant Sermpan.

De tre utländska misstänkta som var närvarande när en rysk kvinna störtade i döden ska också ha sökt hjälp från sina respektive ambassader och rättsligt skydd, även när fallet fick stor publicitet i thailändska medier.

De misstänkta hålls för närvarande anhållna för mindre narkotikainnehav och vårdslöshet som orsakade en annan persons död.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.