UPPDATERING: Föräldrar till två veckor gammal bebis inblandad i sjukhustvist om mystiska bruten arm lämnar in ytterligare en anmälan till Phuket-polisen

Phuket -

  Föräldrar till en två veckor gammal bebis som var inblandad i en pågående sjukhustvist lämnade in ytterligare en anmälan till Phuket City Police för att vidta rättsliga åtgärder mot alla som bröt sitt barns arm.

Först vår tidigare historia:

Vachira Phukets sjukhus i går (9 juni) avslöjade en möjlighet till hur en två veckor gammal bebis som var inblandad i en viral berättelse i thailändska medier har brutit hennes arm.

Läkaren för Vachira Phukets sjukhusdirektör Weerasak Lorthongkam sa till pressen, "Vi fortsätter fortfarande vår undersökning av andra möjligheter (runt hur barnet bröt armen) samtidigt som vi ger den bästa behandlingen för barnet."

Nu, vår uppdaterade historia:

Idag (10 junith), Mr Jakkrit Nimnoo och Aujchara Jantararat, 30, som är barnets föräldrar, har lämnat in en anmälan till Phuket City Police.

Mr Jakkrit sa till pressen, "Vi är oroliga om vår dotter kommer att ha en onormal arm i framtiden. Hon föddes med allt normalt. Nu har hon en skavank."

"Vi vill veta om sjukhuset kan identifiera vem som bröt vår babys arm. Vi känner att sjukhuset döljer något och vi har inget förtroende för sjukhuset.”

"Vi vill inte att den här incidenten ska hända med andra bebisar. Vårt fall borde vara det sista. Vi vill att personen som bröt vår babys arm ska ställas inför rättsliga åtgärder."

Enligt doktor Weerasak pågår utredningen om hur händelsen gick till.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.