PR: Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 beräknas realisera 1.29 miljarder Baht-intäkter

Phuket, 10 juni 2022 – Thailands ledande B2B-resebranschmässa, Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, avslutades framgångsrikt idag med höga nivåer av tillfredsställelse bland deltagarna om kvaliteten och mångfalden av hela programmet och den potentiella affär som förväntas genereras.

Yuthasak Supasorn, guvernör för Thailands turistmyndighet (TAT), sa: "De två hela dagarna med möten med köpare/säljare torsdagen den 9 juni och fredagen den 10 juni förväntas resultera i 8,000 1.29 affärsmöten och generera några XNUMX miljarder baht intäkter för den thailändska ekonomin."

Enligt intervjun med köpare och säljare under evenemanget har de sett en snabb återhämtning i den globala turistnäringen med reseefterfrågan som ökar stadigt, och förväntade sig att resebokningen kommer att återupptas under det fjärde kvartalet i år till det första kvartalet 2023.

Köpare och säljare uttryckte sina åsikter om att en fysisk mässa fortfarande har bibehållit sin betydelse som ett utmärkt sätt att bygga upp personligt förtroende, skapa nya nätverk samt behålla relationer med affärspartners.

TTM+, som hölls för första gången 2001, har fått ett välförtjänt rykte på besöksmarknader världen över, och inom Thailands turistindustri, som ett "måste att delta på"-evenemang. TTM+, som hölls mestadels i Bangkok varje år sedan lanseringen, flyttades till Chiang Mai 2016-17, Pattaya 2018-19 och sedan Phuket 2022 som en del av strategin för att främja provinsiella destinationer.

TTM+ 2022 fortsatte återigen traditionen att tillhandahålla en värdefull plattform för säljare och köpare att träffa nuvarande och potentiella affärspartners och stärka relationerna med globala resespecialister och beslutsfattare.

Eftersom TTM+ hölls för första gången i Phuket sedan det senast hölls i Pattaya 2019, hade de 277 köparna från 42 länder och internationella medier också en chans att se många av de nya turistprodukterna, tjänsterna och attraktionerna som har dykt upp i Phuket och resten av Thailand efter pandemin, samt kungadömets beredskap att välkomna internationella turister i det nya normala.

Lördagen den 11 juni är några köpare och media planerade att delta i turer efter evenemanget med tre rutter som är skräddarsydda för att visa upp "Amazing New Chapter"-turismupplevelserna i Phuket, Krabi, Phang-nga, Ko Samui, och Ko Pha-ngan, såväl som Bangkoks kulturella och gastronomiska nöjen.

Programmet "Upplev Bangkoks nya kapitel" belyser berömda och framväxande attraktioner i den thailändska huvudstaden, inklusive Grand Palace och samhällen vid floden, hälsoupplevelser, restauranger med Michelinstjärnor, tuk-tuk-turer och middagskryssningar.

Resplanen "Defining Your Thainess" innehåller den natursköna skönheten, välkomnande charmen och den berömda tropiska öatmosfären i Phuket, Phang-nga och Krabi. Några av aktiviteterna inkluderar samhällsbaserad turism, lokalt fiske och matlagningskurs.

Turnén "Authentic Artisan Retreats" förbinder Phuket med Ko Samui och Ko Pha-ngan. Några av aktiviteterna inkluderar en spaupplevelse, ö-turer och yoga- och Muay Thai-lektioner.

Nästa års upplaga av TTM+ är planerad att äga rum i Bangkok från 31 maj till 2 juni 2023.

För mer information om TTM+ 2023, inklusive registreringskrav för köpare och säljare, besök www.thailandtravelmartplus.com eller e-post [e-postskyddad].

För de senaste nyheterna och uppdateringarna inom den thailändska turistbranschen, besök www.tatnews.org.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/