Phuket-tjänstemän inspekterar karaokeplatser i Thalang för Covid-19-protokoll

Thalang, Phuket –

  Phuket-tjänstemän inspekterade karaokeställen i Thalang-distriktet i går kväll (9 juni) efter att de enligt lag har fått öppet till midnatt.

Inspektionen kl. 10 vid sju karaokeplatser i Thalang-distriktet leddes av Thalangs administrativa chef, herr Panjapong Boonjan och andra volontärer.

Phuket guvernör i maj 31st, 2022 släppte nya Covid-19-relaterade beställningar som officiellt tillåter nöjesställen att öppna till midnatt från den 1 junist2022

Panjapong sa till Phuket Express, "Inspektionen var för att säkerställa att dessa karaokeplatser har följt guvernörens order och folkhälsomätningar."

"Till exempel måste alla anställda få minst två doser Covid-19-vaccin, underhållningsoperatörer måste kontrollera om deras kunder är vaccinerade, ingen illegal droganvändning, ingen människohandel, inga illegala migrantarbetare och alkohol får endast säljas fram till midnatt”, förklarade Mr. Panjapong.

"Den övergripande efterlevnaden är dock god. De flesta av dem har följt folkhälsomätningar”, tillade Panjapong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.