Njut av "Rock on the Beach Music Festival" i Phuket och Krabi – PRESSMEDDELANDE

  Under nästa helg i Phuket, och helgen efter i Krabi, utlovar denna spännande strandfestival massor av musik, mat och nöje i vackra omgivningar.

Bangkok, 10 juni 2022 – Thailands turistmyndighet (TAT) är glada att bjuda in alla till ”Rock on the Beach Music Festival” som kommer att äga rum denna månad på två av södra Thailands vackraste destinationer – Phuket 17-19 juni och Krabi från 24-26 juni.

Thapanee Kiatphaiboon, TATs vice guvernör för inhemsk marknadsföring, sa: "The Rock on the Beach Music Festival är en aktivitet under Thailand Festival Experience-projektet och med konceptet av Thailands 6F, 4M mjukkraftsstiftelser – nämligen mat, film , Mode, Festival, Kamp, Vänskap, Musik, Museum, Mästare och Meta. Och, i linje med "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters", syftar evenemanget till att öka antalet kvalitetsturister till Thailand och skapa en annorlunda upplevelse för både thailändska och utländska turister att njuta av.

Konceptualiserad som "Festival of Ultimate Happiness in the Andaman", kommer evenemanget att äga rum i Phuket från 17 till 19 juni 2022, från 15.00 till 22.00. i Dolphin Park på Patong Beach. Det kommer att finnas konserter vid stranden av välkända artister, som Vi Violet, Ink Waranthon och The Parkinson band, samt en speciell höjdpunkt på en flyboardshow och en mängd olika kite-uppvisningar.

Flytta till Krabi från 24 till 26 juni 2022, evenemanget kommer att ta från 15.00-22.00. vid Tacola Yacht Marina. Konserter vid stranden kommer att utföras av välkända artister, inklusive ETC., TWOPEE och Ben Chalatit, tillsammans med en speciell höjdpunkt med en bländande drönarskärm och koreografering av drönare i olika bokstäver och former.

Båda platserna kommer också att ha lokala dansföreställningar, som "Baba Nyonya" eller Peranakan-dans, och Tari Kipas-dans, en modern dockteater och modern Nora-dans, samt gör-det-själv-aktiviteter som lokal batik-souvenirmålning. Lokal mat och produkter från lokala företag i Phuket och Krabi kommer att finnas till försäljning, och festivalbesökare kommer att få chansen att smaka på kända rätter från båda destinationerna.

TAT samarbetar också med turismföretagarna i Phuket och Krabi, inklusive resebyråer, hotell och restauranger för att erbjuda 3,000 200 kuponger, var och en värd XNUMX Baht, som turister kan använda vid evenemanget för rabatter på mat och lokala produkter vid evenemanget.

"Utlovar att bli ett spännande festivaltillfälle med massor av livemusik av olika artister och utsökt mat att njuta av i en vacker strandmiljö, cirka 2,500 15,000 thailändska och utländska turister förväntas delta i Rock on the Beach Music Festival varje dag, totalt minst XNUMX XNUMX turister över hela evenemanget. Detta kommer att hjälpa till att driva den thailändska turismstrategin att skapa värdefulla upplevelser med tanke på hållbar turism och hållbar inkomstfördelning i hela lokalsamhället och landets övergripande ekonomi, tillade Ms Thapanee.

Rock on Beach Music Festival kommer att äga rum under Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) åtgärder för folkhälsa och sanitet i form av ett covid-fritt evenemang. Festivalbesökare ombeds att alltid följa folkhälsoriktlinjerna.

För mer information, kontakta TAT Phuket Office på tel: +66 (0) 7621 1036, TAT Krabi Office på
Tel: +66 (0) 7562 2163, eller 1672 Travel Buddy.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.