74-årig förare dör efter att hans lastbil ramlat av en kulle i Chalong

Chalong –

  En 74-årig förare har dödförklarats efter att hans lastbil vält från en kulle i Chalong sub-distriktet i morse (10 juni)th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan i morse i Soi Nakok, Chalong sub-distrikt, Mueang Phuket District.

Räddningspersonal och Phuket Express-teamet anlände till platsen för att hitta den vältade lastbilen nerför en brant backe i en tät skog nära Soi Nakok.

Den thailändska föraren, som senare identifierades som Mr. Deen Jaruek, 74, hittades 20 meter utanför lastbilen, efter att ha kastats från fordonet under olyckan. Han dödförklarades av räddningspersonalen på olycksplatsen. I detta skede tror polisen i Mueang Phuket att lastbilen som kördes av Jaruek, som bar påsar med sand, tappade kontrollen när han kom ner för backen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.