41-årig efterlyst misstänkt greps i Wichit, Phuket för påstått bedrägeri

Wichit, Phuket-

  En 41-årig man som hade efterlysts av Phukets provinsdomstol greps i går i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet, för påstått bedrägeri.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de arresterade Mr. Kittisak (inget efternamn släppt till pressen), 41 igår (9 juni)th) kl. 6

Kittisak, enligt Wichit Police, var en efterlyst misstänkt i en arresteringsorder som utfärdades av Phukets provinsdomstol den 30 majth2022

Kittisak anklagas för att på ett oärligt sätt lura en person och importera förfalskade datordata, antingen helt eller delvis, eller falska datadata, på ett sätt som orsakar skada för andra.

Mr. Kittisak påstås ha lurat kunder om glasinstallation inblandad som en del av hans vanliga arbete. Han fördes till polisstationen i Wichit för ytterligare rättsliga åtgärder. Men vid tidpunkten för pressen hade Wichit-polisen inte släppt fler detaljer om hans påstådda bedrägeri eller potentiella offer.

Mr. Kittisak släppte inget uttalande till media och det var okänt om han hade skaffat juridisk hjälp.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.