Thailand Travel Mart+ 2022 välkomnar glada delegater – PRESSMEDDELANDE

Thailands stiftelser för mjuka krafter, inklusive mat, film, mode, kamp och festivaler, visades framträdande tillsammans med ansvarsfulla turismaktiviteter.

Phuket, 9 juni 2022 – Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 välkomstmottagning charmade delegaterna med en exceptionell "Amazing Thailand, Amazing New Chapters"-kväll som lyfte fram de "lyxiga", "lokala" och "zero waste"-aspekterna av reseupplevelser i Thailand.

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Thailands minister för turism och sport, ledde mottagningen. Även Narong Woonciew, guvernör i Phuket-provinsen, Yuthasak Supasorn, guvernör för Thailands turistmyndighet (TAT), Anupap Wechvanichsanong, vicepresident för Phuket Provincial Administration Organisation, och Thaneth Tantipiriyakij, deltog också i evenemanget. Ordförande för Phuket Tourism Council, samt tjänstemän och personer från den thailändska offentliga och privata sektorn.

Mr. Yuthasak uttalade vid konferensen, "Välkomstmottagningen i TTM+ 2022 var noggrant utformad för att erbjuda delegaterna en förstahandsupplevelse av de fantastiska nya kapitlen i den thailändska turismens post-pandemiska era. Det erbjöd också en inblick i kungarikets mångåriga softpower-fundament, inklusive mat, film, mode, kamp och festival samtidigt som de presenterades på futuristiska sätt.”

TTM+ 2022:s välkomstmottagning reflekterade över sitt läge i Phuket och presenterade Phukets gastronomiska läckerheter på ett framträdande sätt. Under konceptet av lyxiga, lokala och noll avfallsinitiativ, gjordes kvällen extraordinär med lyxiga funktioner som behöll lokala känsla, samtidigt som man säkerställde en strävan efter noll avfall.

Det inkluderade specialshower om "Glory Thailand" och "Beyond the Future with Cubes and Holograms", livemusikuppträdanden av Sunbird Band och Tom Issara och en housemusikshow av DJ Roxy June.

TTM+ 2022 fortsätter idag (9 juni) med bordsnätverk och affärssessioner mellan köpare och säljare. Den avslutas den 10 juni.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.