UPPDATERING: Polisen varnar för stora trafikförseningar på grund av Darasamuts gångtunnel tillfälligt stängd i 10 dagar

Wichit, Phuket-

Wichit-polisen har varnat för betydande trafikförseningar nära Darasamut-tunnelbanan i Mueang Phuket-distriktet eftersom en gångtunnel var tillfälligt stängd 24 timmar om dygnet i tio dagar.

Vår tidigare historia:

Darasamut Underpass kommer att vara tillfälligt stängd tjugofyra timmar om dygnet i tio dagar för trafik för förbättring från tisdag (7 juni) till fredag ​​(17 juni) 2022.

Nu till vår uppdateringåt:

Wichit-polisen har varnat allmänheten för trafikförseningar klockan 4:30 idag (8 juni), vilket är den andra dagen av den tillfälliga stängningen av Darasamut-tunnelbanan i Wichit-distriktet.

Trafikanter bör planera innan de färdas nära gångtunneln. Bilister kan använda Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) och Chao Fa Tawan Ok Road istället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.