Treåring dör efter att ha blivit överfallen av styvmor och pappa i Chalong

Chalong –

En treårig flicka dog efter att ha blivit överfallen av sin styvmor och pappa i Chalong.

Nyheten avslöjades för pressen idag (8 juni). Polisbefälhavaren för region 8, överstelöjtnant Amphon Buarabphon sa till Phuket Express: "Chalong-polisen underrättades från Chalong-sjukhuset på söndagen (5 juni 2022) om att en treårig flicka har dödförklarats."

"Hennes far, herr Wanwichai Teanhom, 28, berättade för polisen att hans dotter kräktes och blev spänd. Han tog henne till sjukhuset i söndags (5 juni) men hon gick tragiskt bort. En obduktion genomfördes och totalt 23 blåmärken hittades i hennes ansikte och hennes kropp som rättsläkaren uppgav berodde på fasta föremål och trubbiga traumatiska effekter ungefär en till två veckor innan hon dödförklarades. Dödsorsaken hos flickan blödde inuti hennes mage efter att hennes tarmar fått blåmärken”, förklarade överstelöjtnant Amphon.

"Chalongpolisen fortsatte sin utredning. Polisen har bekräftat att treåringen blev överfallen av sin styvmamma Wanwilai Saneang, 28 och hennes far Mr. Wichai Teanhom, 28”, tillade överstelöjtnant Amphon.

"Igår, (7 juni) har en arresteringsorder från Phukets provinsdomstol utfärdats för dem båda. De står inför anklagelser om att ha misshandlat en annan person till döds medan Wanwilai står inför ytterligare anklagelser om misshandel av andra som orsakat kroppsskada och psykisk skada. De arresterades av Chalong-polisen idag (8 juni)”, noterade överstelöjtnant Amphon.

De misstänkta hade inte omedelbart gjort ett offentligt uttalande efter gripandet och det var okänt om de hade fått juridiskt ombud.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.