Darasamut tunnelbana i Phuket för att tillfälligt stänga i tio dagar

Phuket-

  Darasamut Underpass kommer att vara tillfälligt stängd tjugofyra timmar om dygnet i tio dagar för trafik för förbättring från tisdag (7 juni) till fredag ​​(17 juni) 2022.

Phuket Highway Office har meddelat att Darasamut Underpass som ligger framför Central Festival Phuket kommer att vara tillfälligt stängd i tio dagar för trafik från tisdag (7 juni) till fredag ​​(17 juni) under tjugofyra timmar om dygnet.

Stängningen kommer att ske för förbättring av vägytan och underhåll inuti gångtunneln.

Phuket Highway Office bad om ursäkt för eventuella besvär.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.