30-årig mamma anmäler sig till polisen efter att sjukhuset i Phuket informerat henne om att hennes nyfödda barn påstås ha drabbats av en mystiskt bruten arm under deras vård

Phuket -

En 30-årig mamma har lämnat in en polisanmälan efter att ett sjukhus i Phuket Town senare informerade henne om att hennes två veckor gamla flicka ska ha fått en bruten arm.

Idag (7 junith) Aujchara Jantararat, 30, en lärare, gick till Phukets polisstation och lämnade in en anmälan till polisen.

Hon sa till polisen: "Förra månaden den 23 majrd Jag födde barn på ett stort sjukhus i Phuket Town.”

Phuket Express har undanhållit namnet på sjukhuset i väntan på en ytterligare polisutredning.

"En läkare, vars namn också undanhölls, sa att min lilla flicka hade kvävts av fostervatten och att hon behövde göra en lungröntgen. Bebisen behandlades på sjukhuset medan jag släpptes från sjukhuset. Jag fick besöka min bebis en gång i veckan.”

"Den 31 majst, Jag åkte till sjukhuset för att besöka min bebis, bebisen var frisk men bebisen var tvungen att fortsätta att behandlas på sjukhuset, enligt läkare.

"Igår, (6 junith), besökte jag min bebis igen, och en sköterska informerade mig om att min bebis hade en bruten arm. Jag var chockad. Jag försökte fråga dem hur det gick till. De sa till mig att de behövde fastställa orsaken till skadan innan de kunde ge några detaljer.”

"Jag lämnade in en polisanmälan eftersom jag vill att sjukhuset ska klargöra denna skada och vad de kommer att göra härnäst." avslutade Aujchara.

Vid presstid hade sjukhuset inte gjort något offentligt uttalande och situationen diskuterades flitigt på thailändska sociala medier.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.