Phuket är värd för den 58:e ISU-kongressen (International Skating Union).

Phuket -

  Den 58th ISU (International Skating Union) kongress hålls i Phuket från den 5 junith till juni 11th2022

Evenemanget lanserades igår (5 junith) och leds av Thailands minister för turism och idrott, Phiphat Ratchakitprakarn, ministern för naturresurser och miljö, Varawut Silpa-archa, och ordföranden för Internationella skridskoförbundet Jan Dijkema.

Mr.Phiphat sa, "Den 58:e ISU-kongressen hålls från den 5 junith till juni 11th, 2022 på Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa. Deltagare från mer än 70 länder runt om i världen ansluter sig till kongressen under konceptet "Green Meeting" som handlar mer om långsiktig miljövård. ISU håller evenemanget för att välja ut nya verkställande chefer och team."

"Detta är också ett bra tillfälle att marknadsföra Phuket och Thailands turism till andra i världen. Den här gången presenterar vi signaturer från Phuket och Thailand som är gamla traditioner och kulturer och vacker natur. Deltagarna i kongressen har också besökt "Phukets gamla stadsdel" och andra naturliga turismplatser”, förklarade Mr.Phiphat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.