Kropp av en man som svepte med sig av våg när han fiskade på sten på en strand i Thalang

Thalang –

  En 47-årig man hittades död efter att han enligt uppgift svepts ut till havet av en våg när han fiskade nära en strand i Thalang igår (5 juni)th) och hittades idag (6 junith).

Räddningsdykare underrättades om incidenten klockan 3:00 igår, den 5 juni, vid Banana Beach i Baan Layan, Cherng Talay sub-distrikt.

De kom till platsen för att hitta en kvinna som grät vid en gigantisk sten. En kvinna i Myanmar, vars namn inte offentliggjordes för pressen, berättade för räddningsdykare att hennes pojkvän, Mr. Sakkarin Bulan, 47, hade fiskat på den massiva stenen.

Hon satt där och tittade på honom när en stor våg plötsligt svepte iväg honom i havet. Hon tog omedelbart tag i hans hand och försökte dra upp honom men han föll. Han sveptes med av en stor våg igen innan han försvann i havet. En sökning startade efter 3 igår fram till 30. Sökandet avbröts på grund av starka vågor och mörker.

Räddningsförare åkte i morse (6 juni) ut i havet igen med två båtar och en vattenskoter och letade runt olika stora klippformationer. Vid 12:20 PM hittades kroppen av Mr. Sakkarin mellan flera massiva stenar 300 meter från där han senast sågs.

Hans kropp togs upp ur havet vilket tog mer än två timmar. Den myanmarska kvinnan har bekräftat att han var hennes pojkvän som sveptes med av vågor. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.