UPPDATERING: Royal Thai Police ber allmänheten att följa uppdateringar från officiella källor endast om en rysk kvinna som föll till sin död i Patong förra veckan

Patong, Phuket, Thailand-

  Den kungliga thailändska polisens biträdande polistalesman ber allmänheten att följa uppdateringar från officiella källor endast angående en rysk kvinna som föll till sin död från en bostadsrätt i Patong förra veckan.

Läs mer om våra tidigare berättelser i länken HÄR.

Överste Kritsana Pattanacharoen fredagen (3 junird) sade, "Detta ärende är fortfarande under utredning. Vi har inte uteslutit någon misstänkt orsak till händelsen såsom en olycka, mord eller andra olagliga problem som kan ha varit inblandade.”

– De som var inblandade i händelsen (tre utländska medborgare som arresterades för innehav av marijuana) samarbetar fortfarande inte med brottsbekämpande myndigheter för att svara på några frågor angående händelsen." Överste Kritsana Pattanacharoen uppgav.

"Vi vill försäkra oss om att bevisen vi har kommer att leda till att vi tar reda på vad som har hänt den ryska kvinnan. Dessutom vill vi inte att allmänheten ska bli förvirrad av andra opålitliga nyheter och rykten som kan ha skadat fallet.” Överste Kritsana Pattanacharoen lade till.

"Så snälla följ uppdateringar om dessa nyheter endast från officiella källor." Överste Kritsana Pattanacharoen avslutade.

Medierna i Phuket Express och TPN rapporterar inte om rykten och spekulationer, noterar TPN-media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.