Premiärminister Prayut besöker Phuket för Thailand Tourism Congress 2022

Phuket -

Thailands premiärminister general Prayut Chan-o-cha besöker Phuket den 6 junith, 2022 för Thailand Tourism Congress 2022.

Regeringens PR-avdelning bekräftade förra veckan (3 junird) i en rapport premiärminister general Prayuts schema den 6 juni i Phuket.

Klockan 1:00 ska premiärministern anlända till Phukets internationella flygplats innan han beger sig till Phuttha Mongkol Nimit-skolan i Mueang Phuket-distriktet.

Från 1:30 till 2:30 kommer Prayut att inspektera Phuttha Mongkol Nimit-skolan och ge utbildningsförslag och ett MOU (Memorandum of Understanding) undertecknande för en Partnership School.

Klockan 2 avgår han från skolan på väg till Beyond Resort Kata i Karon-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Klockan 2:45 till 4:00 leder Prayut öppningen av Thailand Tourism Congress 2022 på Beyond Resort Kata.

Klockan 4:00 avgår Prayut från Beyond Resort Kata på väg till Phukets internationella flygplats tillbaka till Bangkok.

Det finns inga planer för Prayut att besöka stora turistområden som Patong eller Phukets gamla stadsdel.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.