Phuket håller ännu en skaldjursfestival med miniluftballonger i Phuket Town

Phuket -

  En välkänd skaldjursfestival, "Roi Rim Lay", komplett med miniluftballonger kommer att hållas i Phuket Town från den 10 junith till juni 12th2022

En presskonferens hölls förra veckan (2 junind) och leddes av presidenten för Phuket Provincial Administrative Organization (PPAO), Mr. Rewat Areerob.

Herr Rewat sa på konferensen, "Eventet syftar till att stärka ekonomin och turismen i Phuket genom att presentera signaturrätter från Phuket med massor av färsk fisk och skaldjur."

"Eventet kommer att hållas från och med den 10 junith till juni 12th på Saphan Hin i Phuket Town.”

"Det kommer att finnas mer än 60 Phuket signaturmat- och skaldjursstånd vid evenemanget. Vi kommer också att ha miniluftballonger vid evenemanget från 5:00 och framåt under det tre dagar långa evenemanget." Rewat lade till.

"Konserter från kända thailändska band kommer att vara närvarande vid evenemanget som Labanoon och Patthalung Band." avslutade Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!â € <

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.